Miscela d'Oro Fairtrade Espresso Natura pods 150 stuks (ESE pods)

Fairtrade koffiepods.
Een doos met 150 zogenaamde E.SE. pads (Easy Serving Espresso). Verpakt onder beschermende atmosfeer. Deze pads worden veel gebruikt in het hogere horecasegment, waaronder sterrenrestaurants en waar iedere werknemer altijd een zeer hoge en vooral constante kwaliteit moet kunnen serveren. Maar ook bij thuisgebruikers neemt de populariteit van deze pads toe. Bezitters van een espresso-apparaat kunnen in de meeste gevallen gewoon een extra houder bestellen.

SKU
SKU24711
€ 47,31

Standaard levering 1-2 werkdagen, mits op voorraadRead more...

Een doos met 150 zogenaamde E.SE. pods (Easy Serving Espresso). Fairtrade Ecologisch keurmerk.

Een melange van hoge kwaliteit Arabica bonen uit Zuid-Amerika en de beste Robusta uit Azie. Medium Dark Roast, aromatisch en volle smaak. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
Deze pads worden veel gebruikt in het hogere horecasegment en op plekken waar het van belang is om altijd een zeer hoge en vooral constante kwaliteit moet kunnen serveren. De koffie is verpakt in een filterpapiertje en geeft daardoor veel minder rommel dan traditionele espresso. De tijdswinst per kopje espresso kan zelfs meerdere minuten zijn. Deze pads passen ook in de Illy E.S.E-machines. Interesse om over te stappen? De meeste handmatige espressomachines zijn eenvoudig te voorzien van een houder waar dit type pads in passen. Zie hiervoor ons aanbod elders op de site of bel voor advies! Er zijn houders voor onder andere Rancilio, Ascaso, Euroquick en SGL. Deze koffiemelange geeft na bereiding een mooie geurige en intense koffiesmaak met een uitgesproken body en uitgebalanceerde aciditeit. Met een lange zoet-bittere afdronk. In een doos zitten 150 pads met daarin 7 gram koffie.

Aanvullende info
featured No
fabrikantcode N/A
ean-code 8005657002478
infortisbrands misceladoro
Afmetingen HxBxD in mm N/A
Fit in Mailbox No
Fit in digital stamp No
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account