Quick Mill 995 New Vetrano espressomachine

Uniek aan deze 995 is de mogelijkheid om het apparaat van uw vaste wateraansluiting los te koppelen en gebruik te maken van de interne 3 liter watervoorraad! Een machine die goed tot z'n recht komt bij elke veeleisende thuisbarista. Een sierlijk en zeer degelijke espressomachine, zoals we van Quickmill gewend zijn dus.
SKU
SKU995VETRANO
€ 2.195,00

Standaard levering 1-2 werkdagen, mits op voorraadRead more...

Het summum onder de espressomachines. Met vernieuwde ergonomische bedieningsknoppen en natuurlijk de bekende dubbelwandige water- en stoompijp. Voorzien van rotatiepomp voor het beste resultaat en lange levensduur.

Door de speciale schakelaar wissel je heel gemakkelijk tussen vaste wateraansluiting én watertank(3 liter).

Makkelijk wanneer de machine standaard op de vaste wateraansluiting staat, maar af en toe ook mobiel wordt ingezet. Ook is de machine standaard voorzien van lekbakwater afvoer.

Dit alles is standaard, zonder meerprijs op de ‘New Vetrano’! Technische specificaties: 28x45x41 cm (bxdxh), koperen boiler(warmtewisselaar) 1,8 liter, rotatiepomp, E61 zetgroep, hoogte instelbare voetjes, Roestvaststaal 304.

Tegen meerprijs is ook een versie leverbaar met dubbele boiler en PID-regelaar. Een PID-regelaar zorgt voor nog exactere temperatuurcontrole. Afmetingen bxhxd 280x410x450 mm Inhoud waterreservoir 3 liter Vermogen 1500W Gewicht 26 kg Pompdruk 16 bar Warmtebron Koperen warmtewisselaar Soort koffie Losse koffie & ESE servings Gescheiden stoomunit ja Garantie 2 jaar

Aanvullende info
featured No
fabrikantcode 995 New Vetrano
ean-code N/A
infortisbrands N/A
Afmetingen HxBxD in mm N/A
Fit in Mailbox No
Fit in digital stamp N/A