Miscela d'Oro Gusto Espresso gemalen 250 gram

Een van de toppers van Miscela d'Oro. Intense koffiesmaak met een mooie cremalaag. Speciaal geschikt voor espressomachines.

SKU
SKU28
€ 5,14

Standaard levering 1-2 werkdagen, mits op voorraadRead more...

Een van de toppers van Miscela d'Oro. Intense koffiesmaak met een mooie cremalaag. Speciaal geschikt voor espressomachines.

Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch zacht en zoet bitter in de afdronk smaakt gaan de Italianen naar het Zuiden van Italie. Omdat deze smaak eigenschappen kenmerkend zijn voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italie.

Reeds meer dan 60 jaar roostert de famillie Urbano de koffie van Miscela d'Oro in de havenstad Messina op Sicilie en heeft met de elegante koffiezakken gevuld met koffiebonen van het eigen koffierecept in meer dan 30 landen al veel koffieliefhebbers kunnen overtuigen van hun kunnen.

De Gusto Espresso koffiemelange geeft na bereiding een mooie geurige en intense koffiesmaak met een uitgesproken chocoladeachtige body, uitgebalanceerde aciditeit en een mooie cremalaag. Als je deze eenmaal hebt geproefd wil je niks anders meer.

Om een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) mee te bereiden van 7 gram koffiepoeder in de filterhouder koffie per kopje. Om een espresso met fijne kleine belletjes en een egale mahoniehouten crema (5mm dik) te verkrijgen.

Per pak van 250 gram koffie.

Aanvullende info
featured No
fabrikantcode N/A
ean-code 8005657000283
infortisbrands N/A
Afmetingen HxBxD in mm N/A
Fit in Mailbox No
Fit in digital stamp No
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account