Miscela d'Oro Grand Gourmet 1000 gram

De absolute top van Miscela d'Oro! Was de Grand Aroma al superbe, deze nieuwe koffieboon overstijgt deze toch nog. Topkwaliteit espressobonen, een superbe blend met een geweldig aroma, zeer volle body en lange nadronk en een mooie cremalaag.

SKU
SKU19
€ 26,94

Standaard levering 1-2 werkdagen, mits op voorraadRead more...

Gratis verzending boven €100 ex. BTW!


De absolute top van Miscela d'Oro! Was de Grand Aroma al superbe, deze nieuwe koffieboon overstijgt het toch nog. 100% Arabica. Topkwaliteit espressobonen, een superbe blend met een geweldig aroma, zeer volle body en lange nadronk en een mooie cremalaag.

Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch zacht en zoet bitter in de afdronk smaakt gaan de Italianen naar het Zuiden van Italie. Omdat deze smaakeigenschappen kenmerkend zijn voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italie.

Reeds meer dan 60 jaar roostert de famillie Urbano de koffie van Miscela d Oro in de havenstad Messina op Sicilie en heeft met de elegante koffiezakken gevuld met koffiebonen van het eigen koffierecept in meer dan 30 landen al veel koffieliefhebbers kunnen overtuigen van hun kunnen.

De Grand Gourmet geeft na bereiding een mooie geurige, intense iets zoete koffiesmaak met een uitgesproken, zeer volle body en uitgebalanceerde aciditeit. Met een lange persistente afdronk. Zo wordt de koffie ook gebruikt door barista's in Sicilie. En als je deze eenmaal hebt geproefd wil je niks anders meer.

Verkrijg een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) met 7 gram koffiepoeder.

Aanvullende info
featuredNo
fabrikantcode19
ean-code8005657000191
infortisbrandsN/A
Afmetingen HxBxD in mmN/A
Past in brievenbuspakjeNo
Past in digitale postzegelNo
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account