JURA melkreiniger 1liter 63801

Voordeelverpakking! 1 liter Jura melkreiniger. Dit product is geschikt voor Jura (en andere merken) volautomaten. De Cappuccinatore-reiniger staat garant voor de grondige verwijdering van melkrestanten en melkvet. De beschrijving is precies afgestemd op het gebruik in volautomaten van JURA voor koffiespecialiteiten en garandeert een zeer effectieve reiniging die het materiaal ontziet, waardoor de levensduur van uw volautomaat voor koffiespecialiteiten wordt verlengd. De vloeibare reiniger is ook voor andere doeleinden te gebruiken, bijv. voor de reiniging van handmatige melkopschuimers.

SKU
SKU62536
€ 16,94

Standaard levering 1-2 werkdagen, mits op voorraadRead more...

Gratis verzending boven €100 ex. BTW!


Dit product is geschikt voor Jura (en andere merken) volautomaten. De Cappuccinatore-reiniger staat garant voor de grondige verwijdering van melkrestanten en melkvet. De beschrijving is precies afgestemd op het gebruik in volautomaten van JURA voor koffiespecialiteiten en garandeert een zeer effectieve reiniging die het materiaal ontziet, waardoor de levensduur van uw volautomaat voor koffiespecialiteiten wordt verlengd. De vloeibare reiniger is ook voor andere doeleinden te gebruiken, bijv. voor de reiniging van handmatige melkopschuimers.

KoffieKoning tip
Om slangetjes nog veel schoner te krijgen kunt u ook plastic injectiespuiten gebruiken om het verdunde schoonmaakmiddel met extra kracht door de slangen te spuiten.

Aanvullende info
featuredNo
fabrikantcode62536
ean-code7610917625369
infortisbrandsN/A
Afmetingen HxBxD in mmN/A
Past in brievenbuspakjeNo
Past in digitale postzegelN/A
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account