Handpresso Auto Set Capsule

De Handpresso Auto Set Capsule is geschikt voor het gebruik van Nespresso® compatibel capsules. De Handpresso Auto Capsule past naadloos in de bekerhouder en werkt op je 12V en 24V sigaretten aansluiting in je auto. Compleet geleverd in een fraaie en tevens praktische hard case koffer.

Bij aankoop krijgt u 20 capsules gratis meegeleverd!

Door leverings- en productieproblemen door de crisis waarin we verkeren zijn deze pas maart/april 2021 weer leverbaar

SKU
SKU_handnespressoset
€ 248,99

Standaard levering 1-2 werkdagen, mits op voorraadRead more...

De Handpresso Auto Set Capsule is de perfecte keuze voor jou als je veel onderweg bent en wil genieten van heerlijke koffie. De Handpresso Auto is geschikt voor Nespressso® compatibel capsules die wereldwijd gebruikt worden en overal verkrijgbaar zijn. Deze espressomachine past naadloos in de bekerhouder van je auto en je steekt de plug in de 12/24 Volt aansluiting. In slechts tweeënhalve minuut wordt de koffie bereid en kun je genieten van een heerlijke espresso met crèma zoals je die thuis gewend bent.

De fraai uitgevoerde hard case koffer wordt compleet geleverd met de Handpresso Auto Capsule, 2 espressokopjes, een Handpresso doekje en een handige box om je capsules in te bewaren. Met deze set heb je alles bij de hand om tijdens de reis te genieten van een heerlijke espresso. De slim vormgegeven koffer kun je gebruiken als “station” voor de espressokopjes om je koffie in te bereiden met de Handpresso Auto Capsule.

Met de Handpresso AUTO Capsule wordt reizen genieten!

Met de optionele 220V ‘Power Adapter’ kun je zelfs thuis of in je vakantiehuis van je koffie genieten.

Bij aankoop krijgt u 20 capsules gratis meegeleverd!

Nespresso® is een geregistreerd handelsmerk van een derde partij, die geen connectie heeft met Handpresso SAS of Koffiekoning.

Door leverings- en productieproblemen door de crisis waarin we verkeren zijn deze pas maart/april 2021 weer leverbaar

Aanvullende info
featured No
fabrikantcode N/A
ean-code N/A
infortisbrands N/A
Afmetingen HxBxD in mm N/A
Fit in Mailbox No
Fit in digital stamp No
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account